Gelaatsverzorging

Wij zijn gespecialiseerd in Anti-Aging behandelingen.

OxyGeneo

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

OxyGeneo in 3 Stappen uitgelegd

1. Exfoliate / Exfolieer

De speciale OxyPod exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag op milde wijze. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op.

2. Infuse / Insluizen

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd waneer de exclusieve OxyPod op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. De gecombineerde actie van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

3. Oxygeneo zuurstofbehandeling

De OxyPod reageert met de toegepaste Gel waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de OxyPod en Gel versnelt, waardoor CO2 belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie, die bekend staat als het Bohr-effect, ontstaat. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in een betere opname van de actieve ingrediënten en een onmiddellijke huidverbetering.

OxyGeneo

TRIPOLLAR Radiofrequentie

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt.

Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

LED-licht therapie

Dit Is een 100% natuurlijke, veilige methode voor huidverbetering die volledig medisch onderbouwd is.

Hoe werkt het?

Het energetisch licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor de huidcellen energie opslaan en gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken.

 • Rimpels en lijntjes vervagen
 • De vochtbalans verbetert
 • Couperose en pigmentvlekken verzachten
 • De huid wordt gladder
 • De elasticiteit van de huid verbetert
 • Helpt om acné te verminderen
 • Versterkt de werking van de producten
 • Wondhelend na medische of esthetische ingreep

De Behandeling

Wij adviseren 8 tot 10 behandelingen over een periode van 4 tot 5 weken met een frequentie van 2x per week.
Daarna volstaat een onderhoudsbehandeling van 1x per 6-8 weken.

Is het veilig?

Led-licht behoort niet tot de Lasers of IPL. Het beschadigt geen weefsel maar stimuleert en bevordert de huidverbetering. De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbronnen worden reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en oncologie voor de behandeling van niet-melanome huidkankers. De lichtbron bevat ook geen schadelijke UVA of UVB stralen.

Verschillende Led-schermen:

 • Met het blauwe licht (41Snm) wordt de bacterie die acné veroorzaakt vernietigd.
 • Met het IR licht (830nm) worden ontstekingsprocessen geremd en wondheling gestimuleerd. Het bestrijdt alsook zeer diepe rimpels.
 • Met het rode licht (633nm) worden collageen en groeifactoren gestimuleerd door een verhoogde energietoevoer naar de cel. Bloedcirculatie en vochtbalans verbetert.

Dankzij de combinatie van deze verschillende soorten golflengtes kunnen heel veel huidprocessen worden beïnvloed.

Esthétique Catteau Kerkstraat 48, Kuurne 056 72 60 28 info@esthetique-catteau.be BE 0678 210 637